Wassen + Partners B.V. voor de opdrachtgever:

Goede algemene voorwaarden

Loonvolgend aan de CAO die bij u van toepassing is

Één contactpersoon met korte communicatielijnen;

Uitsluitend vakkundig personeel

Periodieke verklaring Wet Keten Aansprakelijkheid.

 

Wassen + Partners B.V. voor de werknemer:

Goede arbeidsvoorwaarden volgens de NBBU CAO

Beloning conform CAO

Vaste contactpersoon

Altijd werk in uw omgeving

Pensioenregeling

Scholing

 

Wassen + Partners B.V. werving & selectie

Wanneer u uw vacature bij ons aanmeldt, is het in de eerste plaats van belang dat wij een goed inzicht in uw organisatie verkrijgen. Daarom zullen wij zo spoedig mogelijk een afspraak op uw kantoor willen maken. Aan de hand van een gestandaardiseerde functieanalyse en een bedrijfsanalyse vormen wij een zo helder mogelijk profiel van zowel uw bedrijf als de vacature. Zo willen wij bijvoorbeeld altijd van u horen wat het afbreukrisico van de functie is.

Vervolgens schrijven wij een profiel van de functie en de ideale kandidaat.. Met dit profiel wordt een eerste search gedaan in ons bestand. Vervolgens plaatsen wij de vacature op onze internetsite en op andere job boards.

Ons doel is uiteindelijk kandidaten uit te nodigen voor een eerste gesprek. Van deze kandidaten sturen wij de beste aan u door. Vervolgens reageert u binnen 48 uur op de door ons geselecteerde kandidaten. Wij streven er naar nog diezelfde week een afspraak tussen u en onze kandidaten te plannen.

Wij werken op basis van no cure no pay, dit wil zeggen dat u alleen betaalt wanneer er daadwerkelijk een kandidaat van Wassen + Partners bij u in dienst treedt.

Kortom, op het gebied van werving & selectie van zowel vast als tijdelijk personeel, zijn wij gewend vele vacatures per week te vervullen. Wij zijn dus uw beste partner voor het vinden van het juiste personeel voor uw bedrijf.

 

Wassen + Partners B.V. Payroll  

Wassen + Partners biedt u middels payrolling een manier om flexibel, freelance en/of vast personeel in dienst te nemen, zonder niet-gecalculeerde risico`s en zonder administratieve rompslomp.

Door uw uitbesteding van het juridisch werkgeverschap en bijbehorende contractadministratie worden al uw financiële zaken voor dit personeel door Wassen + Partners geregeld.

Door te werken via Wassen + Partners kunt u profiteren van een kennisrijke en professionele partner in contracten, payrolling en verloning.