Zelfstandig meewerkend boekhouder (M/V)

Parkstad

Voor een relaties in Parkstad zijn wij op zoek naar een:

Zelfstandig meewerkend boekhouder (m/v)

Als Zelfstandig meewerkend boekhouder (m/v) ben je verantwoordelijk voor de volledige administratie van A tot Z. Je bent nauwkeurig in het opstellen van rapportages en analyses. Daarnaast draag je zorg voor de verbetering van deze administratieve processen.

Taken en verantwoordelijkheden:

Je verzorgt de volledige financiële administratie. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het gehele debiteuren- en crediteuren beheer. Je maakt rapportages en analyses ten behoeve van de directie en accountant. Op elk gewenst moment heb je actuele tussentijdse cijfers en liquiditeitsprognoses beschikbaar. Het is jouw taak om de administratieve processen te optimaliseren. Je steekt je handen uit de mouwen wanneer je collega’s kan ondersteunen. Tot slot ben je als allround boekhouder het financiële geweten van de onderneming

Opleiding en ervaring:

Je hebt HBO werk- en denkniveau met een financiële opleiding of een opleiding in de bedrijfsadministratie. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Ook beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engelse taal en Duitse taal is een pré. Ervaring met Exact Globe is een pré.

Persoonlijke eigenschappen:

Je vertaalt cijfers naar kansen en je zet bedreigingen om in actie. Daarnaast ben je communicatief sterk, proactief en nauwgezet. Je bent open en direct in contact met collega’s en naar relaties van het bedrijf. Bovendien kun je zelfstandig opereren, maar weet je dat je zonder collega’s niets bereikt. Je bent hulpvaardig, maar je durft ook om hulp te vragen. Je bent woonachtig in de omgeving van Parkstad of je hebt een reistijd van maximaal 30 minuten. Je hebt affiniteit met automatisering. Tenslotte ben je flexibel en bereid om je full time in te zetten.