Sterk (in) bouwpersoneel

betrouwbaar en ervaren!

Over Wassen + Partners


Waarom goede vakmensen juist geld ópleveren

Je hebt een geweldig project binnengehaald waarmee je weer voor 3 maanden ieder- een aan het werk hebt. Sterker nog, het is zo’n groot werk dat je eigenlijk niet weet hoe je het geregeld moet krijgen.


Maar, een uitzendbureau bellen, levert niet de mensen die je nodig hebt voor het werk; niet goed genoeg, niet snel genoeg of ze passen niet bij de groep. Kortom: je betaalt een hoop, maar het levert je weinig tot niets op.Dat hoorden we zó vaak van bouwbedrijven. ‘Dat moet toch anders kunnen’, was ons idee. Want wij kennen juist vakmannen die goed zijn in hun vak, betrokken zijn en zich verantwoordelijk voelen.


We zijn dan ook zelf een pool van gekwalificeerde en betrouwbare vakmensen om ons heen gaan bouwen. Niet iedereen maar aannemen die zich ‘bouwvakker’ noemt, maar we screenen wat iemand kan en hoe iemand in elkaar zit. Zodat een opdrachtgever vanaf de eerste dag met onze vakmensen geholpen is.


Wij vinden dat je goed beloond moet worden als je het beste van jezelf geeft. Goed zorgen voor je mensen. Daarom hanteren wij de CAO Bouw en krijgen medewerkers vanaf de eerste dag BFP Pensioen. Materieel en kleding moet in orde zijn; daar zorgen wij voor.


Wij zijn ervan overtuigd dat dat de reden is dat de meeste vakmannen zo lang bij en voor ons werken. En dat is ook de reden dat opdrachtgevers keer op keer bij ons aan- kloppen.


Als je weet dat je altijd de beschikking hebt over een team vakmensen, kun je met vertrouwen ‘ja’ zeggen tegen elke opdracht.


Wij steken onze hand in het vuur voor ons team. En dat is wat opdrachtgevers ook ervaren. Onze vakmensen dragen bij aan hun project. In kwaliteit, snelheid en op- brengst.


Ook deel uitmaken van het team van Wassen + Partners of op zoek naar goed bouw- personeel? Neem contact met ons op en we helpen je verder. Han is altijd onderweg naar projecten en opdrachtgevers en Mylène is onze rots in de branding op kantoor. Zij beantwoordt elke vraag over verloning, uren en cao. Tot ziens!


Solliciteer